Buna,ne bucuram ca vrei sa ne cunosti mai bine,  bine ai venit la CRS Garage  

Atelier Certificat GYEON aplicand protectiile ceramice profesionale insotite de garantie! Oferind intretinerea necesara acestora.

Magazin cu produse detailing auto pentru toti utilizatorii, hooby si profesionisti, testate individual.

Totul a inceput in 2014, cand pasiunea pentru detailing auto a luat numele de CRS Garage, inainte de asta am lucrat cativa ani buni pentru un producator de renume german in domeniul auto, unde am facut cunostinta printre altele si cu lumea detailing-ului auto, m-am indragostit instant.
Mi-am propus sa imi urmaresc pasiunea, si am inceput sa achizitionez echipamentele si produsele de baza necesare, mereu cautand cele mai bune, chiar daca bugetul nu imi permitea, am facut eforturi, ca totul sa fie bine de la inceput.
La inceput ofeream servicii acasa la prieteni, cunostinte, ulterior am reusit sa inchiriem un mic garaj de unde totul a inceput sa prinda contur, am schimbat cateva locatii, nu a fost usor, dar placerea si linistea care o gaseam in acesta meserie ma facut sa imi urmaresc visul.

Astazi este implinit, CRS Garage detine un atelier mult visat, certificat de producatori de renume in domeniu, utlizand produsele lor exclusiv in zona noastra, cu toate conditiile si facilitatiile necesare, am realizat si un magazin fizic unde clientii, care multi din ei ajung sa ne fie prieteni isi gasesc produsele necesare de detailing auto, furnizand in acelasi timp si altor ateliere produsele necesare alaturi de consultanta necesara.

Ar fi multe de povestit, daca vrei, te asteptam la o cafea!